planol1

Diagnòstic dels serveis de Transport Adaptat a la comarca de l’Alt Penedès

AIM ha desenvolupat l’estudi per al Diagnòstic dels Serveis de Transport Adaptat a la comarca de l’Alt Penedès, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Concretament l’estudi analitza la organització i la gestió dels Serveis de Transport Adaptat existents en els principals centres ocupacionals de la comarca, valorant la seva possible optimització i definint criteris fonamentals per tal de garantir els estàndards de qualitat en la prestació dels serveis de transport. Tanmateix, el treball també defineix nous serveis de transport adaptat, dimensionant-ne les rutes, estimant costos (cost/usuari, cost/km) així com definint les característiques del servei.

Aquest treball es centra en l’anàlisi dels serveis de Transport Adaptat de persones amb discapacitat, des de la residència habitual fins al centre ocupacional al que es desplacen diàriament (servei porta a porta).

La població objectiu analitzada representa un centenar d’usuaris, dels quals un 31% té necessitats especials (27% es mou en cadira de rodes, 3% en caminador i 1% amb bastó).

Clicar aquí per veure nota de premsa –> nota de premsa